2011. április 25., hétfő

Fehér kenyér

Limara jól bevált fehér kenyere most először sült nálunk. Mivel sokkal jobban vonzanak a Graham-lisztes vagy rozsos, ill. teljes kiőrlésű tönkölyből sült kenyerek, ráadásul a családom is megeszi ezeket, a legtöbbször azokból a fajtákból sütök. Így a "klasszikus" fehér kenyér most debütált a konyhámban. Szép, ugye?

10 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett ez a kenyérke! gratula hozzá!:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép - milyen jó is volt frissen sült kenyérre ébredni reggelente.... mikor még működött a kenyérsütőm... a páromnál a tönköly, nálam a tökmagos az abszolút kedvenc...de most belegondoltam, milyen jó lenne egy szelet ebből, ráolvadó vajjal.....hmmmmmm

    VálaszTörlés
  3. Csodaszép!:)) nem mondod, hogy ez az első?? :))

    VálaszTörlés
  4. Újságíró!
    Ez magában is finom. De most libazsír is van...

    Marcsi!
    Ebből a fajtából bizony ez az első.

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű, szép kenyér!
    Ügyes vagy.

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörűséges lett Macus !

    VálaszTörlés
  7. Ha van kedved, kukk be hozzám, vár egy díj és egy "szeretem-feladat".

    Ma ballagásra megyek, így nem fogunk találkozni a csajos klubban :(.
    Sok puszi!

    VálaszTörlés