Limara jól bevált fehér kenyere most először sült nálunk. Mivel sokkal jobban vonzanak a Graham-lisztes vagy rozsos, ill. teljes kiőrlésű tönkölyből sült kenyerek, ráadásul a családom is megeszi ezeket, a legtöbbször azokból a fajtákból sütök. Így a "klasszikus" fehér kenyér most debütált a konyhámban. Szép, ugye?
Nagyon szép lett ez a kenyérke! gratula hozzá!:)
VálaszTörlésNagyon szép - milyen jó is volt frissen sült kenyérre ébredni reggelente.... mikor még működött a kenyérsütőm... a páromnál a tönköly, nálam a tökmagos az abszolút kedvenc...de most belegondoltam, milyen jó lenne egy szelet ebből, ráolvadó vajjal.....hmmmmmm
VálaszTörlésCsodaszép!:)) nem mondod, hogy ez az első?? :))
VálaszTörlésmi az hogy? gyönyörű!!!
VálaszTörlésÚjságíró!
VálaszTörlésEz magában is finom. De most libazsír is van...
Marcsi!
Ebből a fajtából bizony ez az első.
Gyönyörű, szép kenyér!
VálaszTörlésÜgyes vagy.
Nagyon szép lett!
VálaszTörlésGyönyörűséges lett Macus !
VálaszTörlésNagyon!!!!!
VálaszTörlésHa van kedved, kukk be hozzám, vár egy díj és egy "szeretem-feladat".
VálaszTörlésMa ballagásra megyek, így nem fogunk találkozni a csajos klubban :(.
Sok puszi!