2011. július 16., szombat

Szombat

Ma nincs olyan dögmeleg, mint a héten volt, így ma rendesebb ebéd lesz, kenyeret is sütök, süteményt is.
Azért a leves ma is nyers gyümölcsleves, aztán egy kis grillezett tarja, almás sajtos krumplisalátával (Vikitől), a süti pedig egy kicsit mákos kevert (egycsipettől), amibe sárgabarackot és egy kevés meggyet szórtam. Így nézett ki, mielőtt bekerült a sütőbe:



Kreatívkodás:
Tegnap elkezdtem a Vlad kendőt, amit Irenka mutatott a napokban. Már a Body Chart 6. ismétlésénél tartok. Bár kell még pár ismétlés, mert zoknifonalból kötöm 3 és feles tűvel, szóval még elég kicsi.
Komolyan fontolgatom, hogy elkezdem egy másik fonalból a South Bay Shawlette-et horgolni jó nagy tűvel, hogy szellős legyen. Ahogy Renee próbálta valamelyik nap a mintáját, kedvet kaptam.

5 megjegyzés:

Amanda írta...

Meleg ide vagy oda, nálam is ment a sütő: gombaleves, sóágyon sült csirke, petrezselymes burgonyával, görög salála kecskesajttal, és dinnye volt az ebéd.
Szép terveket vázoltál fel, ahogy ismerlek, holnap már mutatod is készen.

egycsipet írta...

Finom menüt készítettél! Nálunk ma is a szokásos meleg volt, így kihagytam a sütést, de holnap már nagyon aktuális lenne összedobni valamit. :))
Köszönöm, hogy kipróbáltad a receptet! Szép hétvégét nektek! :)

Kataca írta...

Tök jó, hogy kötöd azt a szépségest, lesz kitől kérdeznem :), tegnap nyomtattam ki...

Kriszta írta...

Nem semmi, hogy bírod ezt a hőséget, finomabbnáál finomabb kajákat készítve :)
Horgolásügyileg én is épp azzal a kendővel próbálkozom, nagyon könnyű minta, próbáld ki :)

Renée írta...

Ugye milyen jól néz ki olyan szép szellősen!? Beszerzek hozzá én is fonalat, aztán majd nekikezdek. De előbb még kisebb darabokkal gyakorlok. :)