2010. május 31., hétfő

Éjjeli gondolatok

Ilyenkor már nem szoktam írni, csak olvasni. De - bár látom, hogy fenn van Skype-on - a férjemet se akarom ma megint zaklatni a hülyeségeimmel, kapott már belőlük ma. Itt meg legfeljebb nem olvassa el, aki nem akarja, de mégis leírom, ami olyan, mintha elmondanám valakinek.
Talán az időjárás, a rengeteg eső teszi, de életkedv és életerő dolgában igencsak "hiányos" vagyok. Nincs kedvem semmihez, minden bánt, fáj. Mostanában nehezen viselem az életet. Az utóbbi napokban a kötést is félretettem, igaz, ma keményen 2 sort kötöttem a kendőhöz. Nem is olvastam, csak e-maileket, pedig ott sorakoznak a várakozó könyvek a polcon.
Ami ennél is rosszabb jel: nem is nevettem. Volt már ilyen időszakom az elmúlt 3-4 évben többször is, akkor a kisfiam megjegyezte, hogy : "Anya, mostanában sose nevetsz..." (De legalább azt nem látta, mennyit sírtam.)
Mostanában mintha szétesőben lenne az életem, én meg néha csak kívülről nézem, és azt kérdezem: ez velünk történik? Ugye nem? Pedig de.

Talán holnap jobb lesz, tartunk egy kis kötögetős délelőttöt a lányokkal.

Ja: nem ígérem, hogy máskor nem lesz nyavalygás.

8 megjegyzés:

Zsófi írta...

Szerintem túl sok minden történt Veled mostanában, ráadásul vége több életszakaszodnak. Teljesen normális, ha ilyesmit érzel, nincs Veled semmi baj. :-)

Minden feldolgozásához szükségünk van időre. Hidd el, sikerülni fog. :-)

Annamari írta...

Az élet akkor esik szét, ha engedjük. Én is szoktam néha elkeseredni. A rossz időnek pedig van ilyen depressziókeltő hatása, de fel a fejjel! Nemsokára kisüt a nap, és minden helyrejön!

zazálea írta...

Az időjárás befolyásolja a hangulatot, persze, de nézz magadba, mi az, ami bánt, mi az, ami hiányzik... és ha tudsz, lépj. Én értelek, nagyon is értelek. :o(
Vigyázz magadra!

Limara írta...

Macusom! Mi így is szeretünk, nyavalygósan, bízom benne, ma jobb kedvre derítünk! Kávé már bekészítve, csokis süti az asztalon, várlak!:)))

Macus írta...

Még mindig esik...
Igen, Zsófi, sok minden történt, ez is ok.
Krókusz, nem fogom engedni, hogy szétessen, de irtózatosan sok energiát emészt fel az erőlködés, hogy egyben tartsam.
Rita!
Szeretnék lépni, de most nem lehet...
Marcsi! Mindjárt megyek, csak Vikit elviszem az oviba. Bízom bennetek!

Gabella írta...

Nyavalyogj csak nyugodtan! Néha már az is jó, ha kibeszéled! A közös kötögetős délelőtt remélem, feltölt!

Babi néni írta...

Hol tennéd, ha nem a saját blogodban? :o)

Hétvégére megint 30°C-ot ígértek, csak, hogy megpróbáljalak felvidítani.

Macus írta...

Altair!
Alig várom, hogy jó idő legen. Itt most is esik...