2010. október 30., szombat

Nőszirom-baktus

A tegnap este készült baktus egy félgyapjú olasz fonalból készült. A szín neve a címben foglalt nőszirom. A napokban ismét került hozzám egy kis csomag fonal, Ági (magnes69 a vaterán) jóvoltából. Nagyon szép fonalakat hoztak megint. Vannak köztük vastagok, 50%-os gyapjútartalommal. Ezekből 3 szín nálam is van: nőszirom, lazac és mustár. Az első baktus el is készült gyorsan (7-es tűvel elég haladós a dolog...). Ilyen lett:


Hamarosan követni fogják újabbak...


6 megjegyzés:

Mázsa Viki írta...

Nagyon jól néz ki!
Én sem bírtam ellenállni, megvettem a moszatot és mustot. Ilyen hihetetlen áron??? És ha haladós, pikk-pakk elkészül a moszatból Csabika pulcsija. Csak előbb végezzek Apáéval. :)

Macus írta...

Kösz, Viki!

Gondoltam Rád, biztos voltam benne, hogy nálad is kiköt néhány gombolyag. Igen, a kisfiú pulcsija secperc alatt elkészül ebből a vastag fonalból.

Amanda írta...

Hú, de jó színe van! Szétnéztem a kedvenc boltodban, hát csak az tart vissza, hogy ott még nem regisztráltam. Lehet, hogy önvédelemből ez így is marad. Majd gyönyörködöm nálad a szépségekben.

nöné írta...

Klassz! Én mostanában nem járok arra, mert túlságosan is nagy a kísértés, pláne most, hogy Barkáék ismét valami csodával "fenyegetőznek".

Macus írta...

Amanda!
Teljesen megértelek.

Nöné!
Igen, igen.

Jutka írta...

Szuper színek.
Talán benézek ebbe a boltba én is:)