2012. február 27., hétfő

Lemon curd

Na pláne ha Meyer citromból készül.
Ha már itt élünk, aztán meg elém jött a Lehel csarnokban, vettem M.citromot. Készítettem is a fenti nevű krémet. Egy részét elkevertem mascarponéval, mákos sütibe kentem. Elfogyott. Ma, míg hazafelé tartottam a 220-assal, eszembe jutott, hogy kalács... Hokkaido... Lekenve a citromos krémmel... Megszórva csokilencsével...

Már kel a formában...
A ...-nál lehet nyelni nagyokat...

Mivel ez nem gasztroblog, képet ne várjatok!

(És az iskolai "élményeimről" egy szó se essék!)

2 megjegyzés:

Renée írta...

Azért a nyálcsorgatás jobban menne a ... helyett fotó láttán! :D

Jutka írta...

Fotó nélkül beérem a tudattal, citromban ha Meyer ha nem akkor is sok a C-vitamin , ebben az időben pedig sok kell.
Jó egészséget!