2012. október 15., hétfő

Viki

Tudjátok, hogy különleges helyet foglal el az életemben. Azt hiszem, én is az övében...

Okos, ez egyértelmű. Nagyon sok mesét tud, el is tudja őket mondani.
Tegnap a délutáni borongós sötétségben beleborultam kicsit az ágyunkba. Természetesen Viki odabújt. Azt mondta, mesél nekem. És mesélt. Ebben semmi poén nincs. A kakas és a pipe volt a soron. (Klasszikus, mindegyik gyerekemnek volt kakas és a pipés korszaka.). Igazából ez se poén. Ami érdekes volt, az a befejezés.
Az eredetiben a sok kérés teljesítése miatt a kakas későn ér a pipéhez, az már elpusztul. De nálunk, illetve Vikinél hollywoodi  befejezés (happy end) van: A kakas éppen időben érkezett, így a pipe megmenekült. :))

 Szerintem tudja, hogy nem bírom a tragédiát.. 

(Az este olyan pocsokul voltam, hogy nem mertem lefeküdni. Kínomban kötöttem, így kész lett egy kis mellényke a csajnak. Egyszer majd megmutatom.)

5 megjegyzés:

MrsYarnart írta...

az előző posztra is itt válaszolok: na erre jó a blogolás - a fészbuk ehhez túl személytelen. meg aztán egy "like" olyan gépies, olyan semmitmondó. itt ha ír valaki, biztosan azért teszi, mert van mondanivalója. az anya-lánya kapcsolat mindig is különleges :) én is mindig lányra vágytam.
jó lenne egyszer találkozni a barkában, veled és vikivel is :)

Macus írta...

Terveim szerint mi a novemberi talin is ott leszünk!

Annamari írta...

Igen, egyetértek Mrs. Yarnarttal ami a FB-t illeti. A blog az más, ott az ember főnök :)
Kis aranyos Viki, ez gondolom sokat segített. Remélem, minden rendben és nincs semmi baj! Mert aludni azért kell!

Zsuzsa írta...

Nyugodtan lehetsz elfogult Vikivel :-) Én már csak tudom, hiszen találkoztam Vele a Barkában :-D Látszik, hogy nagyon sok szeretetet kap tőletek, és már majdnem iskolás nagylány (simán kinézte belőle, h 1.o-os), szóval egy hollywood-i befejezés meg sem kottyan neki :-) Nov. 10 munkanap, én biztosan nem megyek a talira :-(

Macus írta...

Zsuzsa!
Sajnálom!