2013. október 29., kedd

All Shall 1.

Az úgy kezdődött, hogy Gyalus Kati (fonalbolt) a közösségi oldalon megkérdezte, lenne-e kedvünk egy közös horgoláshoz.. Az All Shallt ajánlotta, Doris Chan mintáját.. Persze sokan kaptunk az alkalmon. Van abban valami jó, amikor sokan ugyanazt készítjük el nagyjából egyszerre. Látjuk, ki milyen fonalat választ, látjuk a haladást, segítünk egymásnak, és minden elkészült darabnak együtt örülünk.
Én se horgoltam meg még ezt a kendőt. De Kati  már korábban elkészítette, láttam is "élőben". Még ugyanabból a fonalfajtából is volt itthon. Így ahogy létrehozta a csoportot, beléptem, ráadásul azonnal el is kezdtem a hétvégén. Elvileg hétfő volt a kezdés, de akkorra már én (de nem csak én) elkészültem az elsővel. Igen, az elsővel, mert ma a második is elkészült. Épp az imént blokkoltam. De lesz még folytatás.
A kendő mintája nagyon haladós, ráadásul az a jó, minél nagyobb tűvel horgoljuk. Nem csipkefonalhoz való a minta, kifejezetten vastagabb fonalakat ajánl hozzá a tervező is.
Nálam Shimmer fonalból készült (Ivory árnyalat), 6-os tűvel.
Ilyen lett:


5 megjegyzés:

MrsYarnart írta...

nagyon tetszett mindig is ez a kendő. aztán lassan elfelejtkeztem róla. ahogy lenni szokott, jöttek az újabb minták, ötletek... jó, hogy eszembe juttattad, feltétlenül horgolok én is magamnak. a tied mekkora?

Névtelen írta...

Tetszik..Kár hogy nem tudtam a közös horgolásról..De annyira nincs időm olvasgatni

Macus írta...

Mrs. Yarnart!
Ez a kendő jó n agy, középen lefelé 62 centi.

Patrícia!
Még csatlakozhatsz a facebookon. :)

Névtelen írta...

Macus, megtaláltam és csatlakoztam:)

MrsYarnart írta...

el tudnám képzelni átmeneti kabát helyett valami jó vastag fonalból :)