2010. október 23., szombat

Sál

Elkészült a sál Bálintnak. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én nagyon utálom a keskeny, de hosszú sálakat, ráadásul ezzel a 2 sima-2 fordított unalom-mintával kötni. Így aztán siettem, ahogy tudtam. A fonal a vateráról, Ágitól beszerzett olasz félgyapjú. Nagyon puha a mosás után.




A képen a fejetlenség nem véletlen. Azt mondta Bálint, hogy ne legyen rajta a feje. Pedig nagyon jól néz ki...
Kötöttem egy érdekes mintával egy kis próbát. A képet sajna elbénáztam, nagyon homályos lett. Ha vállalható minőségűt sikerül csinálni, majd felteszem.

5 megjegyzés:

Anice kötős blogja írta...

Igen, a jó srácoknak hosszú hajuk van mostanában!
Jó színe van a sálacskának és hát, ez villám darab lett, akár szeretted a mintát, akár nem.

Irenka írta...

Jót tesz a fonalfalásodnak a kényszerpihi - erre is illik a minden rosszban van valami jó :DD. Szerintem is uncsi ilyen sálat kötni, viszont jó viselni. Jó színe van.

Limara írta...

Szép lett a sál, akkor is, ha unalmas volt kötni!:))Bálintnak mond meg, hogy tudom, hogy ő nagyon rendes srác, ő tudja majd miért:))))
Reggel siettem utánatok a piacon, de úgy eltüntetek...

Amanda írta...

Én jelenleg egy lusta-sállal bajlódom. Először vitt a lendület, de mostmár uncsi.
Jó színe van a fonalnak, jó beszerzési forrásod van.

Macus írta...

Köszönöm.
A fonal tényleg szép színű, van is még belőle jócskán, szerencsére. Takarónak vettem, szintén Bálint rendelte, a fonalat is ő választotta.

Marcsi!
Gyorsan bolyongtunk, így is rohantunk még egy sort, aztán csak egy röpke ebéd lett.

Amanda!
A fonal beszerzési helyéről írtam akkor,a mikor megérkezett. (vatera, magnes69 termékei,épp most hoznak új szállítmányt Olaszországból, azt hiszem)
Az én sálam is csak azért haladt gyorsan, hogy túllegyek rajta (meg azért, mert Bálint folyton kérdezgette, hogy: "Holnapra kész lesz?")