2010. november 14., vasárnap

Ez+az

Csak kéne írni néha...
De az elmúlt időszakról jobb, ha nem sokat, különösen az elmúlt napok néhány eleméről...(mama rosszul lett, rohanj, hozd, orvos hajnalban , délelőtt, éjjel,a többit mindenkinek a képzeletére bízom)

Viszont tegnap fantasztikus délutánom volt a csajos klubban! Mindig helyrerázza az agyamat a sok röhögés. valahogy olyan, mintha nem is annyi idősek lennénk, amennyik vagyunk, és ez jó, de nagyon. A lényeg, hogy fantasztikus társaságban voltam megint. Kell ez nagyon, főleg a hétköznapok nyomasztó tapasztalatai után. De arról nem írok.

Van egy kész baktus, amit még a szünetben kötöttem (talán), de nincs kép se róla. Annyi sok kötnivalóm van pedig, de van olyan nap, amikor úgy érzem, el se bírnám a tűket. De ma este kötni fogok, az tuti.

A héten a könyvtárba jön Schaffer Erzsébet. Oda mindenképp el szeretnék menni.

A rövid családi egység kb. 22 órája megint letelt. Apáék elindultak Pestre. Holnap hétfő. De majd egyszer rendben lesz minden: jó lesz, szép lesz. Így lesz.

10 megjegyzés:

Babi néni írta...

Jobbulást! :o(

Irenka írta...

Mamának jobbulást, neked nyugodtabb napokat!

Limara írta...

Nagyon jó volt tegnap délután, ma is csak vigyorgok, ha rágondolok:)

fevi írta...

Drága Macus,
aki ilyen csodás ember, az fölött mindig kiderül az ég. Ezt jól vésd az eszedbe. Aki így áll az élethez, nagy baj nem lehet, még akkor sem, ha néha olyan nagyon nehéznek érezzük. Nekem nagyon sokat adott a tegnapi találkozón a jelenléted. Hála érte!

Anice kötős blogja írta...

Jaj, én is szeretnék ilyen csajos bulit!
Jobbulást kívánok még a mamának!

Boboce írta...

Valóban igazi feltöltődés volt. Jó, hogy van miből erőt meríteni a szürke hétköznapokra ...

Macus írta...

A jókívánságokat köszönöm. A test és a szellem is gyenge már Mamánál. nagyon kell rá vigyázni, lassan teljes felügyeletet igényel...

Fevi!
Muszáj, hogy külön is reagáljak. Én is nagyon örülök, hogy ennyi év után, más körülmények között, újra találkoztunk. Köztünk a helyed. Amit rólam írtál, az meg csodálatosan jóleső érzéssel tölt el. De nekem is van miért hálát adni, ez biztos. És tuti, hogy nincsenek véletlenek. :))

Gabella írta...

Majdcsak eljön az a szép korszak! És éljen a csajos klub! Olyat én is akarok!

Ami írta...

Kívánom, hogy jobb legyen Macus! Ölellek!

És ha van kedved, nézz be hozzám,vár egy díj nálam!:)

fevi írta...

Köszi Macus...................... puszillak