2011. április 10., vasárnap

A játék ...

... sorsolását megejtettük ebéd után.
A férjem volt a segítségemre, ami azt jelenti, hogy a kis péksütis kosárkámból ő húzta ki mindkét "sorsolás" során a nyertesek nevét.

Az első kategória (fonal) nyertese: Ami
A második kategória (kész ajándék) nyertese: Jutka

Gratulálok mind a kettőtöknek! A többieknek köszönöm, hogy jelentkeztek. Lesz még lehetőség játszani, majd találok alkalmat rá.

Ami!
Annyit kérek, írd meg nekem, hogy milyen színt szeretsz nagyon vagy melyik az, amelyik nagyon nem a te színed. Az ajándékkal örömet szerezni szeretnék, szóval olyat küldök, ami tetszeni fog, amiből szívesen alkotsz valamit. Persze egy postázási címre is szükségem van, hogy feladhassam a fonalakat.

Jutka!
Tőled is szeretném megtudni, milyen a színvilágod, nehogy olyan kendőt vagy stólát ajándékozzak Neked, aminek nem örülnél és soha fel nem vennéd...

Örülök, hogy játszottatok velem!

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gratulálok a nyerteseknek!

Jutka írta...

Igen láttam, de nem mertem hinni a szememnek:)))
Köszönöm Macus!
Nagyon nehezet kérdeztél én minden színt szeretek.
Magamon hordani keveset. Ruhák inkább a sötétebb árnyalatok, de kiegészítőként már szoktam világosat is. Még annyit farmerhez....ha lehet kérni:D

Kata írta...

Gratulálok a szerencsés nyerteseknek!!

fevi írta...

Én is gratulálok a nyerteseknek! Őszinte leszek, kicsit azért irigylem Őket. Na de néha olyan is kell, hogy más nyer! Macus, remélem hamarosan látlak, és jól telt a hétvége! millió puszi, és ez természetesen Viki aranyszívének is megy!

Limara írta...

Gratulálok, szerencsések!:))

Csilla írta...

Én is gratulálok a nyerteseknek!

Boboce írta...

Naagy-naagy gratuláció a nyerteseknek! :)))

Medora írta...

Mivel "aki Macust szereti, rossz ember nem lehet" én szívből örülök a nyerteseknek, hisz mi itt mind barátok vagyunk ezen az alapon. Gratulálok, jó helyre kerültek az ajándékaid!

Ami írta...

Juuuuuuuuuuuuuj! :DDDD

Micsoda hírekre jövök haza!!! (Bocsánat, hogy csak most jelentkezem, de igazoltan voltam távol-majd a blogban beszámolok róla ;)

Nagyon nagyon örülök! :)))) Itt vigyorgok a számítógép előtt :)))

Köszönöm Macus!

Írok levelet!
pusz