2011. augusztus 16., kedd

Készült...


két kis blokk a Facebookon alakult kötős-horgolós csoport takarós kezdeményezéséhez és egy zsák Vikinek Rikkerék fonalából, amiből némi maradék rózsaszínem és sárgám volt (bár a sárgából mág van pár deka):



Befejeztem egy nagyobb stólát, ami az ősz színeiben pompázó fonalból készült, de most nincs kedvem bénázni a fénykép készítésével... majd holnap.
Készülök valami szépet kötni, de nem tudom, mi legyen az. Túl sok az ötlet. És a fonal. Ráadásul Vikitől kaptam ajándékba egy gyönyörű, lilás színekre festett csipkefonalat, amit fel kéne gombolyítani, aztán bele lehet kötni. Előtte megérkezett Barka Gabiéktól a nyeremény fonalam, a Limonádé, amiből két színt választottam, a Csók és az Ibolya nevűeket (bordó és lila, ez utóbbi meglepő választás tőlem... :))... ); ők is várják, hogy legyen belőlük valami.

Ugyanakkor az idén igen rövidre szabott szünetem is véget ér. Hétfőtől munka. Kedden pótvizsga, amire már tegnap össze is állítottam a feladatsorokat. És a legnehezebb rész is közeledik: Bálint is elköltözik a hétvégén... De erről inkább ne essen szó, hiszen itt a sok tennivaló, arra kell figyelni és a feladatokat megoldani.

3 megjegyzés:

Irenka írta...

Nagyon vidám darabok lettek! A tanévkezdés, háát, igen. Nehéz időszak következik nektek ismét. Kitartást kívánok így ismeretlenül is. Lehet, hogy írtam már, ha igen, bocs, hogy ismétlem magam: én 14 éves koromtól voltam kolis, és ez jót tett az önállóságomnak. Kívánom, hogy nálatok is legyen valami pozitív hozadéka (a megélhetésen túl) ennek a helyzetnek!

Otthon Művek írta...

Nagyon helyes szütyő, vidám színe van és praktikus.
A takaró is biztosan szép lesz!
A tanévkezdés. Hát igen. Mikor kollégista lettem, örültem is, meg féltem is egy kicsit. Ez nyilván ma sincs másképp...
Minden jót a kirepülőnek, meg az otthon maradóknak is!

Babi néni írta...

Kötés-horgolás a facebookon? Hol? :o)

Nálunk hétfőn lesz az osztályozóvizsga, de a történelem még nem megy, csak a föci és az irodalom... :o(