2011. augusztus 17., szerda

A stóla


Ez a fele. Már a tegnapi képen is gyanús volt. Most, hogy kiterítettem, látszik, hogy az egyik része más árnyalatú. Ahhoz képest, hogy eredeti csomagolásban volt a 10 gombolyag, rendes címkés fonal, a másik oldalon is látszik, hogy van egy sáv, ami más árnyalatú egy picit. No, a dolog élvezeti értékét ez nem csökkenti. Kötés közben se láttam. Igaz, sokszor este kötöttem, ráadásul ezt a "mintát" nem nagyon kell nézni.
A teljes méret: 152 cm x 62 cm most, de még nem találkozott vízzel... Szóval egy igazi nagy, meleg, beburkolózós, kabát helyett is hordható stóla.

Most horgolni kéne valamit. Kriszta olyan szépeket mutatott, hogy mindjárt horgolási kedvem lett.



7 megjegyzés:

Annamari írta...

Az ilyenektől falra tudnék mászni... gondolom, a minőségi ellenőrzésen is probléma nélkül átment...

nöné írta...

Jé, de érdekes! Üsse kavics, viselés közben szerintem nem látszik. Ha meg igen, hát hadd látszódjon. Direkt így akartad, ez a mintája, nem?

Újságíró Világvégén írta...

Macus, egész ősszel minden nap másikat vehetsz fel, ha így haladsz...

Otthon Művek írta...

Jártam már így, hirtelen felindulásból lebontottam, de te ne tedd! Ez egy nagyon klassz darab, és ha magadra veszed, tekered, nem lesz feltűnő.

Ami írta...

Tényleg lehet látni, de így is szép :)

MrsYarnart írta...

hogy te mennyit kötöttél a nyáron! Azért néha aludtál is, ugye? egyszer én is jártam így. Szerintem se bontsd le, én észre sem vettem volna, ha nem írod le, hogy mi a hibája.

Kriszta írta...

Én is jártam így fonallal sajnos :(
Mi szépet fogsz horgolni?