2011. december 26., hétfő

Baktus, SBS

Mivel Bálint nyaka fázik (sál Makón... természetesen), a felhozott fonalak között pedig volt fiús színű, kötöttem neki egy baktust. Sötétzöld aldis zoknifonalból (Valbella) készült, dupla szállal, 4-es tűvel. Egyszerű, praktikus, szép. 90 g fonal fogyott el hozzá.



Közben egy SBS is készülgetett. Nyáron egy színátmenetes fonalból horgoltam, de ott nem látszik jól a minta, így most egyszínű vékony gyapjú fonalat választottam hozzá (Ágitól).
Ilyen lett:


Ma reggel fejeztem be, nincs blokkolva, de mindenképpen szerettem volna gyorsan feltenni. Nem nagy vállkendő, inkább nyakba való, de annak azért nem kicsi, ráadásul blokkolás után még nagyobb lesz.
132 g fonal fogyott el a kendőhöz.

Nyugisan telik az ünnep. Itthon vagyunk. Játék, kötés, horgolás, olvasás, filmnézés, mesélés, sok séta és pihenés, amivel az időt töltjük. Lehet aludni is, sokáig, ami nekem nagyon hiányzott otthon.

Ez most jó. Nagyon.

2 megjegyzés:

Kataca írta...

A sorokból úgy érzem, tényleg igaz amit írsz, hogy jólérzed magad :). Itthon? Otthon? Érdekes a fogalmak keveredése, de a lényeg a pozitív hangulat :)

Macus írta...

Igen, tényleg jó. Ebéd előtt nagyot sétáltunk kettesben, ebéd után ki-ki kedve szerint elvonult pihenni, Viki aludt,a fiúk is csendben voltak, én a géphez ültem, közben kisült a gyönyörű kenyér. Mindjárt kezdődik a könnyed film a tévében, én meg hozzáfogok egy új darabhoz, ha eldöntöm végre, mi legyen az.