2012. május 26., szombat

Végre!

Tudom, ez csak nekem fontos, de nekem nagyon: az utolsó érettségi dolgozatra is rákerültek a pontszámok, az aláírások, szóval: VÉGEZTEM velük!!!!!
A betűk és a felkiáltójelek nem tudják visszaadni az érzést, amivel ez jár: megkönnyebbülés, egy óriási kő lezuhanása a szívemről, ami komolyan érezhetően összeszorult a héten.

Persze még mindig tart a suli, van még sok dolgozat, de azért az más. Persze nem lesz nagy felszabadultság még egy ideig, de az biztos, hogy fogok végre kötni!!! Darabban van a szép bordó SBS, de ahhoz se nyúltam kb. két hete, kötni meg nem is tudom, mikor kötöttem. nem is tudom, mit kezdjek el, de majd kitalálom.

Egyelőre "csak" örülök.


5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez olyan jó érzés...! :) És igen, tessék kötni is, az az igazi kikapcsolódás:)

Medora írta...

Gratulálok és jó pihenést!

Eta írta...

Ügyes vagy. Én még szenvedek velük, de szerdáig le kell adni, szóval nem sokáig. De valami borzalom! Aki annyira oda van a nyári szünetünk miatt, annak szívesen felajánlanám a 37 magyardogát, aztán megkérdezném, hogy akar-e még évfolyamdogát javítani, szóbeliztetni és évet zárni. Egyébként jól elvagyok. :o) Most kapcsolódj ki,gyűjts erőt, mert a java még hátra van!

Macus írta...

Eta!
Kitartást neked! Nekem 54 volt, de minden erőmre szükség volt, hogy tegnap végezhessek a javítással. Muszáj, hogy kicsit pihenjek is a két napban. Így aztán ma néhány órát gyereknapoztunk a Ligetben Vikivel.

MrsYarnart írta...

jó pihenést :)