2011. április 25., hétfő

Fehér kenyér

Limara jól bevált fehér kenyere most először sült nálunk. Mivel sokkal jobban vonzanak a Graham-lisztes vagy rozsos, ill. teljes kiőrlésű tönkölyből sült kenyerek, ráadásul a családom is megeszi ezeket, a legtöbbször azokból a fajtákból sütök. Így a "klasszikus" fehér kenyér most debütált a konyhámban. Szép, ugye?

10 megjegyzés:

Andicsek írta...

Nagyon szép lett ez a kenyérke! gratula hozzá!:)

Újságíró Világvégén írta...

Nagyon szép - milyen jó is volt frissen sült kenyérre ébredni reggelente.... mikor még működött a kenyérsütőm... a páromnál a tönköly, nálam a tökmagos az abszolút kedvenc...de most belegondoltam, milyen jó lenne egy szelet ebből, ráolvadó vajjal.....hmmmmmm

Limara írta...

Csodaszép!:)) nem mondod, hogy ez az első?? :))

fevi írta...

mi az hogy? gyönyörű!!!

Macus írta...

Újságíró!
Ez magában is finom. De most libazsír is van...

Marcsi!
Ebből a fajtából bizony ez az első.

Jutka írta...

Gyönyörű, szép kenyér!
Ügyes vagy.

Medora írta...

Nagyon szép lett!

Ami írta...

Gyönyörűséges lett Macus !

Maris írta...

Nagyon!!!!!

Ami írta...

Ha van kedved, kukk be hozzám, vár egy díj és egy "szeretem-feladat".

Ma ballagásra megyek, így nem fogunk találkozni a csajos klubban :(.
Sok puszi!